Inhoudsopgave
Recensies
Pagina 2
Alle Pagina's

Hallo Simon,

we hadden een top ! dag, een bijzonder mooi schip en sympathieke bemanning, en als toetje het beste weer van deze week, zeker als we jouw bericht van vandaag lezen. Tot ziens en bedankt zeker namens het goede doel !!

Met vriendelijke groeten, 

J. Diederick Kloppenburg
MODESTA Filter en Luchttechniek 


Beste Simon,


In Putten schijnt op dit moment de zon nog steeds, maar ik begrijp dat we ons hier schrap kunnen zetten. Jij en Mannes nogmaals hartelijk bedankt voor de mooie zeildag van gisteren. Jullie, het schip en het gezelschap waren fantastisch. Dat ook het weer nog zo mee werkte maakte dat het helemaal perfect was. Ik vind het zeker nog een keer voor herhaling vatbaar.
Groeten,
Kees Jan de Bruin


recencies

Beste Simon (en Mannis),

Dank jullie wel voor de geweldig leuke dag die wij zaterdag 12 maart met ons groepje Streekgenoten aan boord van De Hoop hebben mogen beleven. Ik zocht een gastenboek om dit bericht in te plaatsen, maar dat kon ik niet vinden. Daarom op deze wijze: Bedankt en ik kom graag nog eens terug.

Met vriendelijke groet,

Margreet Bekedam

 


Simon en Mannis,

recencies_Bedankt voor de geweldig gezellige dag! Ik denk dat ieder van ons heeft genoten. De lunch en het eten 's avonds waren heerlijk! Zo'n dagje op deze logger kan ik iedereen aanraden. 

Hartelijke groet,

Eva Oudshoorn